6de editie van de Battle of the Teams een waar karate spektakel!

Zaterdag 28 november werd in de Rotterdam topsporthal de 6de editie van de Battle of the Teams georganiseerd door onze sportschool! Met 110 teams uit Europa werd het record aantal teams verbroken.
Ochtend programma
In de ochtend werden de categorieën -14 en -21 jaar afgewerkt. In onze eigen stad is Unity99 in totaal met 9 teams vertegenwoordigd. De eerste successen werden in de ochtend behaald door 2 jeugd teams: het team -14 jongens met Robin, Jayden , Yari en Kosta en het meiden team -14 met Nefise, Indy en Susan wisten brons te winnen. Een geweldige prestatie op dit niveau!
Goud was er voor ons team -21 jaar. Met Nick, Bryan en Rik. Zij versloegen in een zinderende finale een team uit België.

Clinic
Tijdens het toernooi werd er voor onze jongste karateka’s een clinic georganiseerd met de bondscoach van jong oranje Annelies Bouma. Veel van onze youngsters vonden het geweldig!

Middagprogramma
In de middag barste de battle los met de teams van -16, -18 en senioren.
Ook in de middag werd er eremetaal behaald door Unity99.
Met name de 3 meiden Tanya, Melissa en Alyssa maken de laatste tijd behoorlijk indruk tijdens de wedstrijden. Voor eigen publiek waren ze ook weer on fire. Door een dispensatie voor leeftijd doe verleend werd mochten Melissa en Tanya meedraaien in hun eigen klasse -16 en de -18 klasse. In de -18 klasse veroverden ze samen met Alyssa het brons. In de klasse -16 werden ze bijgestaan door een meisje uit Limburg Romana Pletterman waarmee ze in de finale overtuigend afrekende met een team uit England.

In totaal werden 2 gouden en 3 bronzen medailles gewonnen door de equipe van coach Patrick van Daalen en werd het toernooi druk bezocht door bezoekers. Een mooi en uniek karate toernooi en dat in onze eigen stad!

Advertenties
Geplaatst in Actueel, Sport, Unity99. Reacties staat uit voor 6de editie van de Battle of the Teams een waar karate spektakel!
%d bloggers liken dit: