Nationale Vrijwilligersdag – 7 december

Elk jaar op 7 december worden vrijwilligers in het zonnetje gezet om ze van harte te bedanken voor hun inzet en de bijdrage die zij leveren aan de samenleving, zonder daar een geldelijke vergoeding voor te ontvangen.
De dag is een uitgelezen kans voor Rotterdamse vrijwilligersorganisaties om hun vrijwilligers te bedanken voor het werk dat zij verzetten. Dat kan met een cadeautje, een feest, een uitstapje of een bloemetje. Ook een (online) kaartje met daarop een compliment is al een mooi gebaar.

Vrijwilligerswerk Rotterdam zet  dit jaar borden in door de hele stad, met een dankwoord op posters, want ook wij weten wat de waarde is van vrijwilligers: zij zijn het cement van de samenleving.  In de woorden van wethouder De Jonge tijdens het vrijwilligersontbijt aan de aanwezigen: ‘Als wij als politici een week niets zouden doen, verandert er niet zo veel maar als jullie dat doen, ligt de stad stil.’

Om vrijwilligers te waarderen, vindt u op hier handige downloads met tips voor organisaties. Komt u er niet uit? Neem gerust contact met ons op. Telefoon 010 – 2691100 of per e-mail:info@vrijwilligerswerkrotterdam.nl.

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: