Mooie resultaten tijdens NK WADO karate voor Unity99

In Karate zijn meerdere stijlen met elk hun eigen bond. Onze club beoefent de Wado stijl wat de stijl van de vrede betekent. Dit is de grootste stijl van Nederland en hier wordt elk jaar een Nationaal kampioenschap in georganiseerd. Dit jaar was Zoetermeer de stad van het NK WADO.
De volgende karateka’s wisten medailles te winnen:

Goud: Nicole Pappaioannou, Cristin Willems, River Luns, Ruben Slingerland en Alyssa van Wijgerden.
Zilver: Meadow van Daalen, Rayan Laghmich, Robin Boonstra, Tessa Boonstra, RayJean Jansen, Melissa van Oudenaarden en Oniell Zuiverloon.
Brons: Joshua Agussalim, Ricardo Franken en Kosta Pappaioannou.

Zondag, 13 december 2015
Afgelopen weekend werd voor de derde keer Njoya Leaque een CrossFit wedstrijd georganiseerd waarbij meer dan 100 teams (2 personen man/man, vrouw/man of vrouw/vrouw) 3 verschillende WODs (work out of the day) in 3 uur tijd afwerken. De beste 6 teams zullen doorgaan naar de finale die op 19 maart in Amsterdam gaat plaatsen vinden.
Ardy Visser en Shannon Marck die in de box van CrossFit Zevenkamp trainen bleken een zeer sterk team te zijn. In de 2de heat waren zij zelfs ver uit de snelste. Hiermee is de kans dat zij geplaatst zijn voor de finale zo goed als zeker! Ook Marthe Munzebrock van CF7kamp vormde een team met haar maatje Vivian Vos van CrossFit Apeldoorn. Zij waren ook sterk over 3 heats!! Een Top prestatie van de atleten van Crossfit 7Kamp dat pas in Augustus zijn deuren heeft geopend.

Advertenties
Geplaatst in Actueel, Sport, Unity99. Reacties staat uit voor Mooie resultaten tijdens NK WADO karate voor Unity99
%d bloggers liken dit: