Joany Krijt nieuwe rector van het Comenius College


Mevrouw Joany Krijt is door schoolbestuur CVO Rotterdam benoemd tot nieuwe rector van het Comenius College in Capelle aan den IJssel, Nieuwerkerk aan den IJssel, Krimpen aan den IJssel en Rotterdam.
Momenteel is mevrouw Krijt (44) voorzitter van CNV Onderwijs. Daarnaast is zij onder meer bestuurslid van Stichting Onderwijsarbeidsmarktfonds MBO (SOM), bestuurslid van VOION (Arbeidsmarkt en Opleidingsfonds voortgezet onderwijs) en vicevoorzitter van de Onderwijscoöperatie.

Mevrouw Krijt volgt de heer Hans Neven op die op 1 februari 2016 in verband met zijn pensionering zijn actieve loopbaan beëindigt. De heer Neven heeft de afgelopen vijf jaar als rector op bevlogen wijze en met tomeloze inzet leiding gegeven aan het Comenius College. Hij heeft veel gedaan om het Comenius weer een bloeiende scholengroep te laten worden. Mevrouw Krijt zal samen met de collega’s voortbouwen op het stevige fundament dat de afgelopen jaren is gelegd.

De christelijke scholengemeenschap telt dit schooljaar weer bijna 2.900 leerlingen en zal naar verwachting in de komende twee jaar verder doorgroeien. Op de zes vestigingen verzorgen zo’n 250 medewerkers onder de inspirerende leiding van een kleine directie een breed en gedifferentieerd onderwijsaanbod van Tweetalig Onderwijs (TTO) tot Vakcollege Mens & Dienstverlenen.

Meer informatie: www.cvo.nl en www.comenius.nl

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: