Grote Piekfijn eindejaarsverkoop van 28 tot 31 december

Piekfijn sluit het jaar af met een fijne kortingsactie: op maandag 28 december start bij de Piekfijnwinkels de grote eindejaarsverkoop.
Tijdens deze eindejaarsverkoop krijgt u maar liefst 20% korting op de meeste spullen (behalve op fietsen en brui- en witgoed). Zo kunt u van de laatste dagen van het jaar nóg voordeliger aan uw spullen komen!

Duurzaamheid en hergebruik
De vier Piekfijnwinkels worden beheerd door de gemeente Rotterdam (Stadsbeheer). In deze kringloopwinkels kunt u allerlei tweedehands spullen kopen. Vaak worden spullen overbodig, maar zijn nog goed bruikbaar. Deze artikelen horen zeker niet thuis bij het afval, zij verdienen een tweede leven. Bij de Rotterdamse milieuparken worden bruikbare spullen voor hergebruik ingenomen. Het is ook mogelijk om deze goederen gratis door Piekfijn op te laten halen. Nadat deze zijn schoongemaakt en eventueel kleine reparaties zijn uitgevoerd worden ze verkocht bij Piekfijn. Dat is beter voor het milieu en het bespaart geld.

Piekfijn, Aluminiumstraat 6 (Prins Alexander)
Openingstijden
Maandag van 11.00 – 17.00 uur
Dinsdag t/m zaterdag 09.00 – 17.00 uur

De Piekfijn 2e hands warenhuizen vindt u aan de Aluminiumstraat 6 (Prins Alexander), Wolphaertsbocht 246 (Charlois), Mariniersweg 255 (Centrum) en aan de Middenbaan Noord 218 (Hoogvliet).

Advertenties
Geplaatst in Actueel, Feestdagen, Kopen. Reacties staat uit voor Grote Piekfijn eindejaarsverkoop van 28 tot 31 december
%d bloggers liken dit: