Een veilig 2016

Allereerst wens ik iedereen een gezond en veilig 2016, met alles wat daar bij hoort, dat alles maar gezellig en zonder leed zich af zal spelen!
Mocht de nood toch aan de man/vrouw komen, dan zou deze nieuwe app mogelijk van pas kunnen komen, want nav eerdere berichtgeving weten nog te veel mensen niet van dit fenomeen, lees even verder hieronder, veel plezier en gezelligheid BUURTjes!

Sinds kort is zowel de iOS als Android versie van Veiligebuurt-app vernieuwd.
Nu kan iedereen de nieuwste update downloaden van de Veiligebuurt-app. Deze update heeft de nodige verbeteringen doorgevoerd, waardoor deze prettiger in het gebruik is en we een grotere groep bewoners kunnen gaan betrekken.

De (belangrijkste) verbeteringen in de nieuwe release zijn (o.a.):

  • Duidelijk in welke chat/groep er nieuwe berichten zijn,
  • Notificaties – geluid (aan/uit), pop-up (aan/uit) – zijn in te stellen voor alle meldingen en per groep/chat.
  • Gebruiksvriendelijkheid is verbeterd en versneld;
  • Verbeterde beveiliging

Deel de Veiligebuurt-app, zodat meer buren zich aansluiten.
Hoe meer mensen de Veiligebuurt-app kennen en gebruiken, hoe veiliger de buurt wordt. Help de Veiligebuurt-app verspreiden door deze te delen. Dit kan onder andere met social media. Like de Veiligebuurt-pagina (www.facebook.com/veiligebuurt) en deel dit bericht, zodat er Veiligebuurt-groepen ontstaan in uw buurt.

Volgende update/release: blijf uw feedback delen
Deze versie van de Veiligebuurt-app is mede dankzij u tot stand gekomen. U heeft ons voorzien van nuttige tips, wensen, alsook bugs, zodat we op basis hiervan deze nieuwe versie hebben kunnen maken. Ook de komende weken en maanden zullen we de Veiligebuurt-app blijven door ontwikkelen op basis van uw wensen en tips. Blijf deze daarom ook met ons delen en deel daarbij graag uw punten die u goed en prettig vindt, maar vooral ook wat u graag anders zou willen.
Tot snel!

Download raamposter

Samen zien we meer dan alleen.

Advertenties
Geplaatst in Activiteiten. Reacties staat uit voor Een veilig 2016
%d bloggers liken dit: