Kennismaken bij Thorbecke VO

Kinderen uit groep 8 kunnen in januari kennis komen maken met Thorbecke Voortgezet Onderwijs.
De school waar goed onderwijs en uitstekende examenresultaten samengaan met uitgekiende talentprogramma’s. Wil je veel leren en veel sporten of dansen? Heb je interesse in theater? Media? Cambridge English? Op 29 januari is er van 16.00 – 20.30 uur open huis op alle locaties. Ouders en kinderen zijn van harte welkom om de sfeer te komen proeven en alles over de school te vragen aan leerlingen en docenten. Op alle locaties kunnen kinderen proeflesjes volgen en is er van alles te zien, te doen en te beleven.

Eerder in januari kunnen de kinderen uit groep 8  meedoen met de profielen tijdens de kennismakingsmiddagen. Op 13 januari is er een kennismakingsmiddag bij Thorbecke Prinsenlaan (havo vwo) en Thorbecke Merkelbachstraat (mavo). Op diezelfde dag heeft Thorbecke vmbo voor sport & dans ’s avonds een informatieavond voor ouders en kinderen. Op 20 januari heeft Thorbecke Nieuwerkerk (mavo havo vwo) een kennismakingsmiddag voor kinderen uit groep 8.

Thorbecke VO is een topsporttalentschool. Zo’n 250 topsporttalenten combineren hun intensieve sporttraining met een schoolopleiding. Dansleerlingen van Thorbecke Prinsenlaan en Thorbecke Merkelbachstraat krijgen les van docenten van Lucia Marthas. Ook de vooropleiding van Lucia Marthas, Institute for Performing Arts, kan onder schooltijd gevolgd worden.

Advertenties
Geplaatst in School. Reacties staat uit voor Kennismaken bij Thorbecke VO
%d bloggers liken dit: