Comenius Rotterdam viert Open Huis

Tijdens het Open Huis op woensdag 27 januari toonden gasten veel interesse in de nieuwe concepten van het Comenius College Rotterdam: de pre-havo en Anglia Engels. Door met deze twee concepten per augustus 2016 te starten heeft Comenius Rotterdam weer belangrijke elementen aan het brede onderwijsaanbod toegevoegd.
In een feestelijke sfeer werd daarnaast ook veel aandacht gegeven aan de International Business School, M-Tech+, de bijzondere leerlingbegeleiding en de gratis huiswerkklas. De meeste gasten volgden de digitale speurtocht met behulp van hun eigen telefoon.

Keuze al gemaakt
Uit de enquête en de gesprekken die werden gevoerd bleek dat veel leerlingen hun keuze al hebben gemaakt voor Comenius Rotterdam, omdat deze school modern onderwijs koppelt aan boeiende profielen en bijbehorende projecten en excursies.

Ook te gast: de nieuwe rector
De nieuwe rector van het Comenius College, Joany Krijt, was ook te gast op het Open Huis van deze Comeniusvestiging, net als op de andere vijf vestigingen in Capelle, Krimpen en Nieuwerkerk. Mevrouw Krijt begint op 1 februari met haar werk.
‘Ik ben onder de indruk van alles wat het Comenius College biedt’, reageerde ze tot slot. ‘Door onder andere de profielen Sportfocus, M-Tech+ en International Business kunnen de leerlingen op het Comenius College het onderwijs kiezen dat past bij hun interesse. Zo is school niet alleen nuttig, maar ook gewoon leuk!’

Aanmelden
De aanmelddag is op woensdag 2 maart. Meer informatie op www.comenius.nl en op de Facebookpagina van Comenius Rotterdam.

Advertenties
Geplaatst in Actueel, School. Reacties staat uit voor Comenius Rotterdam viert Open Huis
%d bloggers liken dit: