Schilders gezocht bij XerxesDzb

Het is inmiddels al weer ruim 5 jaar geleden dat we onze nieuwe accommodatie in gebruik hebben genomen. Elke keer weer kunnen we er van genieten dat we zo’n prachtig complex hebben voor de uitoefening van al onze activiteiten.
Echter, de tijd staat niet stil. Er is veel energie en menskracht nodig om het complex up-to-date en schoon te houden. De TOM-ploeg zet zich hiervoor dagelijks in. Dit vaste clubje mensen zorgt er voor dat dagelijks alles wordt schoongehouden: van kleedkamers tot toiletten en van velden tot buitenruimte.
De grootste klus die nu na 5 jaar op ons afkomt, is het buitenschilderwerk van zowel club- als kleedkamergebouw. De TOM-mensen hebben hun handen al vol aan het dagelijks onderhoud en hebben dus geen tijd voor deze klus.
Het schilderwerk is gepland in de periode mei/juni van dit jaar. Het ligt in de bedoeling om op een aantal nader te bepalen dagen in de week met een clubje mensen deze klus te klaren.
De vereniging doet dan ook een beroep op u!
Iedereen die de club een warm hart toedraagt, wat vrije tijd overheeft en de kwast redelijk ter hand kan nemen, wordt opgeroepen zich te melden om een bijdrage te leveren aan deze klus. Met vereende krachten moet het mogelijk zijn om binnen 2 maanden de gebouwen goed in de verf te krijgen.
Bent u beschikbaar? Meldt u zich dan aan bij Verenigingsmanager Miranda Monster of Rinus Huibrechtse

Advertenties
Geplaatst in Sport, Vrijwilligers, Werk. Reacties staat uit voor Schilders gezocht bij XerxesDzb
%d bloggers liken dit: