Vrouwen in het zonnetje op Winkelcentrum Zevenkamp!

In de week van 1 tot en maart 8 maart stond het Winkelcentrum Zevenkamp volledig in het teken van internationale vrouwendag. Gedurende deze week werden er verschillende activiteiten georganiseerd op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en health & beauty.
Zo werd er op woensdag 2 maart een fotoshoot georganiseerd door een professionele fotograaf. Voorafgaand aan de shoot werden de dames door een visagist prachtig opgemaakt om vervolgens met een grote glimlach te poseren voor de  lens.
Donderdag 2 maart was er een kracht ontbijt georganiseerd door Female Force met als thema verbinden en kennismaken. Het Female Force gezelschap is een inspirerend netwerk van power vrouwen in de wijk Prins Alexander. Tijdens het kracht ontbijt hebben de aanwezige dames hun dromen en ambities voor de toekomst op een creatieve en inspirerende manier vastgelegd op papier.
Op dinsdag 8 maart (wereldvrouwendag) werden er voetreflex massages gegeven op Winkelcentrum Zevenkamp. Na deze ontspannen behandeling konden de dames er weer helemaal tegenaan.

Kortom: alle deelneemsters aan de Vrouwenweek bij Winkelcentrum Zevenkamp hebben veel inspiratie opgedaan en genoten van de diverse beauty behandelingen!!

Ben je benieuwd welke evenementen er nog meer aankomen op Winkelcentrum Zevenkamp? Like dan de Facebookpagina!

 

Advertenties

3 Reacties to “Vrouwen in het zonnetje op Winkelcentrum Zevenkamp!”

 1. M. van Ginneken Says:

  Oef dat was dus te laat doorgegeven jammer jij kan dat ook niet helpen. ik ook niet. Buurtwer
  k in de bocht of liever veels te laat.

  Like

  • zevenkamp Says:

   Heb je wel goed gekeken, dit was het achteraf (hoe is het verlopen) bericht.
   Ik had de vooraf ook staan.
   Heb ik er op gezet omdat men dat graag wilde, want zo gaf ik ook aan, ik ben meer van wat wanneer gebeurd, en niet al gedaan is…das eigenlijk geen nieuws 😉

   Like

  • zevenkamp Says:

   Goed gekeken? Dit is het ‘after’ bericht, voor één X gedaan omdat ze dat graag wilden…

   Like


Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: