Vrijwilligers gevraagd voor Koningsdag 2016 in Nesselande

Het is al weer haast Koningsdag en dat is een geweldig feest in Nesselande. Maar helaas gaat het niet helemaal vanzelf. Er zijn een stuk af 8 attracties en omdat gezellig en veilig te laten verlopen hebben we wel wat handjes nodig. Omdat we met de voorbereidingen al snel moeten weten op hoeveel mensen we kunnen rekenen
De winkeliers  van winkelcentrum Boulevard Nesselande en stichting Buurtwerk zijn gestart met de voorbereidingen voor Koningsdag op woensdag 27 april.
Net als de voorgaande jaren wordt de Koningsdag weer groots gevierd met een vrijmarkt, attracties, een muziekprogramma en nieuw is de braderie.
De geweldige attracties zoals: super-springkussen, kop van Jut, malle fietsen of een skelterbaan kunnen alleen opengesteld worden als het veilig is en dus moet er toezicht zijn.

Wij vragen vrijwilligers en ouders om zich aan te melden 2 uur een attractie te begeleiden. Tussen 10.00 en 16.00 uur. Voor 6 attracties zijn 36 vrijwilligers nodig die voor 2 uur worden ingeroosterd. Bij sommige attracties is het verstandiger dat er 2 toezichthouders zijn. De organisatie hoopt ouders en buren te bereiken die begrijpen dat een activiteit niet vanzelf gaat en zeker niet dat het vanzelf een succes wordt. Daarvoor hebben we elkaar nodig. En zeg nou zelf hoe leuk is om 2 uurtjes samen met de kinderen te genieten van ons puur Hollands Koningsfeest.
Buurtbewoners, ouder, opa’s en oma’s, ouder broers en zussen die de uitdaging willen aangaan kunnen zich aanmelden bij de balie of bar in MC De Kristal, Brasserie Lookies of bij tineke.vandenberg@buurtwerk.nl of 010- 286 27 60.

Advertenties
Geplaatst in Activiteiten, Actueel, Feestdagen, Vrijwilligers. Reacties staat uit voor Vrijwilligers gevraagd voor Koningsdag 2016 in Nesselande
%d bloggers liken dit: