Korting aanschaf (elektrische) Fiets!

Filedier biedt een leuke korting bij de aanschaf van een (elektrische) fiets. Is dit iets voor jou?

Nederland staat van oudsher bekend als een echt fietsland. Mensen stappen om diverse redenen op de fiets: het is goedkoop, leuk, zorgt voor dagelijkse beweging en is goed voor het milieu. Bovendien ben je lekker in de buitenlucht bezig. Naast recreatief fietsen gebruiken Nederlanders de fiets steeds vaker voor woon-werkverkeer.

Fietsen naar het werk
De fiets is een goed alternatief voor de auto. Je bepaalt zelf wanneer je van huis vertrekt en hoeft niet meer aan te sluiten in die eeuwig durende file. Is de afstand naar je werk met een gewone fiets te ver? Probeer dan de e-bike. Met de e-bike kun je gemakkelijk afstanden tot 20 km afleggen. Door de elektrische trapondersteuning heb je het gevoel alsof je continu de wind mee hebt.

Financieel voordeel
De auto vaker laten staan biedt ook financieel voordeel. Je verbruik wordt minder, waardoor je op korte termijn al geld kunt besparen! Daarnaast zijn de onderhoudskosten minder hoog dan die van een auto. Ook je bijdrage aan een beter milieu is mooi meegenomen.

Pak die korting
Die stilstaande wielen in de file ook zo zat? Via Filedier kun je als automobilist € 350 korting ontvangen op de aanschaf van een fiets, e-bike of e-scooter. Kijk snel op Filedier of je aan de voorwaarden voldoet en rijd voortaan fit en lachend langs de files.

Advertenties
Geplaatst in Aanbiedingen, Gezondheid, Kopen. Reacties staat uit voor Korting aanschaf (elektrische) Fiets!
%d bloggers liken dit: