MVO Festival 2016 op 11 oktober

Alhoewel het MVO festival 2016 pas op 11 oktober plaats vind zijn de voorbereidingen (achter de schermen) al in volle gang.
De organisatie is volop bezig met de voorbereidingen en de eerste inschrijvingen voor 11 oktober zijn alweer binnen!
Vorig jaar werden er maar liefst 54 succesvolle matches gemaakt en waren 96 bedrijven en (maatschappelijke) organisaties vertegenwoordigd op de beursvloer. Bedrijven en maatschappelijke organisaties uit het gebied Prins Alexander kunnen zich aanmelden via hun website http://www.mvo-festival.nl/aanmelden.html
Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen festival is een lokaal evenement in Prins Alexander waar bewoners, zorg-, welzijns- en vrijwilligersorganisaties, onderwijsinstellingen, politie, gezondheidszorg, lokale overheid en bedrijfsleven elkaar ontmoeten. En waar vraag en aanbod bij elkaar komen.

Grote en kleine bedrijven die zich maatschappelijk willen inzetten krijgen op het festival een beeld van de mogelijkheden.
Maatschappelijke organisaties komen in contact met bedrijven/ondernemers en daardoor ontstaat er voor beiden een grotere naamsbekendheid.
Zo ontstaan er waardevolle nieuwe contacten, netwerken en samenwerkingsverbanden.

Bedrijven die deel willen nemen aan het MVO festival zijn niet verplicht om MVO te implementeren in eigen bedrijf of instelling.
Het festival bestaat uit twee onderdelen: het Zakenfestival en de Maatschappelijke Beursvloer.
Kijk verder en volg het hele gebeuren op hun Facebookpagina, algemene informatie is terug te vinden op: mvo-festival.nl/

MVO Festival 11 oktober 2016 van 16.00 tot 21.00 uur.

Advertenties
Geplaatst in Activiteiten, Netwerken, Nieuws. Reacties staat uit voor MVO Festival 2016 op 11 oktober
%d bloggers liken dit: