Rechtstreex van de Boer(in)

Stralend stond Lia Jansen in de deuropening om de eerste klanten thuis te ontvangen.
Het betrof de eerste buurtbewoners die via http://www.rechtstreex.nl groente en fruit van boeren en tuinders hadden besteld.
Enthousiast vertelde de bijna afgestudeerde industrieel ontwerpster over de gezonde producten uit de omgeving.
Zo van het land, vers en betaalbaar. Duurzaam geproduceerd, een onderwerp waar ze zich door haar studie veel mee bezig houdt.

Wat en Hoe
Op de website van Rechtstreex kan je het ruime aanbod zien van onze lokale boeren en producenten. Deze zijn allemaal via haar ophaalpunt op de Djeddalaan 110 beschikbaar voor onze buurt!
Tijdens het bestelmoment heb jij vrije keuze uit het gehele assortiment. Of dit nou een weekje niks is, alleen een stuk kaas en wat appels of jou gehele wekelijkse boodschappen, het kan allemaal!
Rechtstreex komt de bestelling van de gehele buurt bij haar thuis leveren, vervolgens tovert zij haar garage om tot ophaalpunt en kan jij daar jouw bestelling ophalen.

Besteltijden
Elke vrijdag vanaf 17.30 tot maandag 10.00 kun je een bestelling plaatsen via www.rechtstreex.nl/prinsalexander of via de handige bestel link in de nieuwsbrief.

Afhaaltijden
Woensdagavond tussen 17.30 – 21.30 vanuit haar ophaalpunt bij de garage
Donderdagavond tussen 18.00 – 20.00 bij haar thuis
Voor de buurtjes in de Oosterflank is thuisbezorging mogelijk, en voor bestellingen boven de € 40 worden er geen bezorgkosten van € 2,95 berekend.

Dus zou je graag ambachtelijk gebakken brood, tomaten uit de eigen moestuin of echte boerenkaas willen, en weet jij hoe lekker verse en eerlijke producten zijn, wacht dan niet langer en ga naar de website en meld je gratis en vrijblijvend aan!

 

Advertenties
Geplaatst in Aanbiedingen, Actueel, Eten & Drinken, Groen, Kopen, Winkels. Reacties staat uit voor Rechtstreex van de Boer(in)
%d bloggers liken dit: