Metro werkzaamheden traject Graskruid-Schenkel

Van 1 tot en met 19 augustus werkt de RET aan de vernieuwing van de metrosporen en wisselcomplexen op verschillende locaties op het traject Graskruid – Schenkel. 
Voorbereidingen waren al op 18 juli gestart, tussen 23.00 uur en 07.00 uur werden bouwmaterialen aangevoerd.

De werkzaamheden bestaan uit het vernieuwen van de metrosporen, het vernieuwen van het wisselcomplex tussen metrostation Prinsenlaan en de Prins Constantijnweg en het vernieuwen van het wisselcomplex tussen de metrostations Alexander en Graskruid, ter hoogte van de A20.

  • Van 1 tot en met 5 augustus en van 15 tot en met 19 augustus worden de metrosporen tussen metrostation Prinsenlaan en de Prins Constantijnweg vernieuwd. Metrolijn A rijdt dan niet tussen Graskruid en Capelsebrug en vice versa. Metrolijn B rijdt bij station Schenkel over één spoor.
  • Van 6 tot en met 14 augustus worden de wisselcomplexen tussen metrostation Prinsenlaan en de Prins Constantijnweg en tussen de metrostations Alexander en Graskruid, ter hoogte van de A20, vernieuwd.
    Metrolijnen A en B rijden dan niet tussen metrostations Graskruid en Capelsebrug. Tussen de metrostations Graskruid en Capelsebrug kunt u gebruik maken van pendelbus 705.
  • Van zaterdag 6 augustus 0.00 uur tot maandag 8 augustus 5.00 uur is de kruising Prins Alexanderlaan – Prins Constantijnweg voor alle verkeer afgesloten en wordt u omgeleid.

Houd u rekening met langere reistijden en vertraging.

In de weekenden van 12 en 13 november en  19 en 20 november zullen er ook werkzaamheden aan de metrosporen plaatsvinden. Meer informatie over deze werkzaamheden vindt u tegen die tijd op www.rotterdam.nl/onderweg

Aanvullende informatie
Meer informatie over de omleidingen vindt u op www.ret.nl/reizen-met-ret/omleidingen.html
Meer informatie over de werkzaamheden vindt u op corporate.ret.nl/nieuws/werkzaamheden/project/spoorvervanging-metro-graskruid-schenkel.html

Advertenties
Geplaatst in Actueel, OV, Werk. Reacties staat uit voor Metro werkzaamheden traject Graskruid-Schenkel
%d bloggers liken dit: