Open Ochtend van Praten&Breien

Op 19 augustus tussen 10.00 en 12.00 uur organiseert Praten&Breien in het huis van de wijk Gerard Goosenflat een open ochtend.
Op die ochtend willen de deelnemers graag hun breiwerk, die ze later aan Stichting Alexander Helpt Roemenië (SANSA)en Vluchtelingwerk gaan doneren, tentoonstellen aan wijkbewoners. Ze organiseren ook een verkoop van enkele producten. Deze activiteit wordt mede mogelijk gemaakt door de Gebiedscommissie Prins Alexander.

De deelnemers van Praten&Breien komen elke vrijdag van 10.00 tot 12.00 uur in het Huis van de Wijk Gerard Goosenflat bij elkaar om te breien en gezellig met elkaar praten over allerlei onderwerpen. Ze doneren hun handwerk al jaren aan Stichting Alexander Helpt Roemenië (SANSA) en de laatste tijd ook aan Vluchtelingwerk.

De deelnemers van Praten&Breien willen door hun activiteit hun steentje bijdragen aan het tegen gaan van eenzaamheid. Daarom willen ze graag nog meer deelnemers ontmoeten. “is het niet leuker dat je met een groep dames wekelijks onder het genoot van een kopje koffie/thee gezellig gaat praten en breien in plaats van dat je in je eentje thuis gaat zitten en breien?” vraagt een clublid.
Wijkbewoners die graag breien en een beetje van hun vrije tijd willen gebruiken om een leuk sjaal, trui, muts of wat anders breien voor een goed doel kunnen contact opnemen met Adri Hofman (tel: 010-2511729) of Anneke Hanegraaf (010-2511884).
Ook als u wol (bij voorkeur hele bollen) en naalden wilt doneren aan deze club.

 

Advertenties
Geplaatst in Activiteiten, handwerken, Senioren. Reacties staat uit voor Open Ochtend van Praten&Breien
%d bloggers liken dit: