Cultureel nazomeren in de Blijde Wei

Studio Creatividad organiseert op 28 augustus Cultureel Nazomeren in Ommoord.
Op zondag 28 augustus a.s. met een programma op het pleintje bij de hooiberg en de workshopsruimte van kinderboerderij De Blijde Wei. Met o.a. de workshop poëtische beelden, kindertheater, knutselactiviteiten en live muziek. Studio Creatividad heeft een mooi programma georganiseerd, dat financieel wordt ondersteund door de gemeente Rotterdam.
Op 28 augustus bent u vanaf 13.00 uur van harte welkom op het pleintje voor de hooiberg van Kinderboerderij De Blijde Wei.

Hoe zit het programma eruit:

13.00 uur:      Opening + start minimarkt

13.15 uur:       Workshop poëtische beelden
Doe mee met een wandeling over de kinderboerderij en maak de mooiste foto’s en schrijf op wat je ziet. Na de wandeling gaan we naar de workshopruimte bij de hooiberg en gaan we de foto’s bewerken en gedichten maken.  Deze workshop wordt begeleid door fotografe Petra Muilenburg en dichter Ron Koldenhof. Geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar, jongeren en volwassenen.

13.30 uur:      Kindertheater EGNIE met de voorstelling Pas op kuikens
Koningin Caroline vindt het verdwaalde eendje “Zielepootje” en neemt het mee naar haar kasteel. Dit zorgt voor onrust onder de hof-kuikens. Als er dan ook nog een gevaarlijke reiger het kasteel bezoekt mogen de jonge kijkers meehelpen de eendenkuikens te redden. Haar verhaal wordt verteld, gezongen en door gitaarmuziek begeleid. Deze interactieve voorstelling is geschikt voor kinderen van 2-8 jaar. Na de voorstelling kunnen de kinderen gaan knutselen.

15.00 uur:      Latin & gipsy jazztrio SABANA
Deze middag worden afgesloten door de sfeervolle muziek van latin- en gipsy jazztrio SABANA, vorig jaar nog geprogrammeerd bij de serie zomerconcerten van de Werkgroep Ommoordse Veld. Dit gezelschap bestaat uit zangeres Carla Maljers, gitarist Roy van der Lee en toetsenist Robert Brands. Nummers als besame mucho, fragilidad en lagrimas negras zullen de revue passeren. Een mooie afsluiting van deze middag.

Advertenties
Geplaatst in Activiteiten, Cultuur, Kinderen, Muziek, Natuur, Ommoord. Reacties staat uit voor Cultureel nazomeren in de Blijde Wei
%d bloggers liken dit: