Verbinding tussen lichaam en geest

Iedereen heeft wel eens een periode in het leven om de tijd te nemen zaken te ordenen of nieuwe/andere mogelijkheden te overwegen.
Voor deze mensen start er in september een compacte training Mind4body voor (migranten) vrouwen.De reden om aan deze training mee te doen kan heel divers zijn.
Bijvoorbeeld; keuzes over welzijn en gezondheid, opkomen voor je zelf door verbinding te zoeken met je eigen kracht, je eigen geld verdienen en het opbouwen van een (nieuwe)carrière, deelnemen aan de samenleving en sociale contacten.
Tijdens deze training hebben de deelnemers een persoonlijk doel voor ogen waar ze aan willen werken en in ondersteund willen worden. De ondersteuning kan inhouden dat je je doel op een andere manier kunt benaderen, beslissingen neemt of je grenzen aangeeft. Het team bestaat uit drie vrouwen met ieder haar eigen specialiteit hebben en invalshoek.

De training Mind4body bestaat uit 8 bijeenkomsten en wordt gegeven op dinsdag- en vrijdagochtend van 20 september t/m 14 oktober in het Huis van de Wijk De Kristal, tijd: 9.00 tot 12.00 uur.
De kosten zijn € 40,00 (5,00 per keer) incl. lesmateriaal koffie/thee. Aanmelden bij de balie/bar in De Kristal of Peggy Balsemhof
p.a.balsemhof@hotmail.com,

Advertenties
Geplaatst in Activiteiten, Gezondheid. Reacties staat uit voor Verbinding tussen lichaam en geest
%d bloggers liken dit: