A13-A16 in poëtische beelden

Op zondag 4 september om 13.30 uur wordt de workshop poëtische beelden georganiseerd door Studio Creatividad met als thema aanleg van A13-A16.
Wat gaat je doen in deze workshop?
Foto’s en gedichten maken in de Rozen- en Varenbuurt, de buurten die direct gelegen zijn aan het tracé A13-A16. Dichter Ron Koldenhof en fotografe Petra Muilenburg hebben de handen ineen geslagen om taal tot de verbeelding te laten spreken en beelden meer zeggingskracht te geven.
Door het combineren van (vrije) gedicht vormen en zelf gemaakte foto’s is het mogelijk om jouw verhaal nog duidelijker over te brengen.
Tijdens de wandeling door de Rozen- en Varenbuurt in Rotterdam Ommoord pakken we het thema aanleg A13-A16 aan.

Wat vind jij? ~ Goede zaak, slechte zaak?
Ron helpt je bij het opschrijven van je verhaal. Met je aantekeningen ga je na de wandeling aan de slag om dit in een passend verhaal of dichtvorm te plaatsen. Tijdens de wandeling helpt Petra je bij het maken van foto’s die jouw mening verbeelden. Na het maken van je verhaal laat Petra bij terugkomst zien welke mogelijkheden er zijn om je verhaal met beeld(en) te combineren.
Deze workshop maakt onderdeel uit van Cultureel Nazomeren in Ommoord en wordt financieel ondersteund door de gemeente Rotterdam.
Wil je graag meedoen? Laat dan een bericht achter op studio-creatividad.nl/programma-nazomeren-4-september

Start in het Continental Art Centre, Robert Kochplaats 342, Rotterdam-Ommoord.

Advertenties
Geplaatst in Activiteiten. Reacties staat uit voor A13-A16 in poëtische beelden
%d bloggers liken dit: