Wordt ook lid van vereniging TakaTuka!

TakaTukaLand kan niet zonder leden. Net zoals de buurt niet zonder buurtbewoners kan.

Voor € 25 per jaar word je lid en kun je NATUURlijk veel plezier bleven in TakaTukaTuin en TakaTukaLand . Door jouw bijdrage behouden én onderhouden zij de groenstrook vanaf het Ambachtsplein tot aan de Zevenhuizerplas. Wat is er niet leuker voor een kind dan je uitleven in de frisse buitenlucht?! Klimmen op de klimheuvel. Rennen door de wilgentunnel. Spelen op de schommel. En vies worden mag! In de natuurspeeltuin van TakaTukaLand kan het allemaal!
Hieronder een kleine opsomming (zoals ook op de website staat te lezen) voor hen die de (vernieuwde!) speeltuin nog niet zo goed kennen;

Gebruik je fantasie
Taka-TukaLand maakt gebruik van de mooie elementen uit de natuur. Wij bieden kinderen de mogelijkheid om actief te spelen waarbij het gebruik van de eigen fantasie voorop staat.

Veilige peuterzone
We hebben een speciale peuterzone waardoor ook peuters op een veilige manier kunnen genieten van het buiten zijn. Zij kunnen zelf op ontdekkingstocht in het gras op de kleine heuvels. Of kruipen door een tunnel.

Activiteitenruimte Villa Kakelbont
Villa Kakelbont is het veelzijdige clubgebouw van TakaTukaLand. Niet alleen de BSO van Kinderopvang BijDeHand, Meneer Nielson, is hier gevestigd. Ook heeft Stichting Orion een ruimte waar cliënten vers pakketten klaarmaken voor de wijkbewoners.

Van alle gemakken voorzien
Er zijn toiletten aanwezig. Is je kind na het spelen vies geworden? Geen probleem! Naast de toiletten is een wasgedeelte. In Villa Kakelbont kun je terecht voor eten en drinken.

Uitdagende workshops en spelmiddagen
Bij Taka-TukaLand kan je niet alleen spelen maar ook meedoen aan workshops en spelmiddagen in Villa Kakelbont. Vrijwilligers zetten zich in om de leukste workshops te verzinnen. Houd onze evenementenkalender in de gaten.

Ook voor kinderen met een beperking
De speeltuin is zo ingericht dat kinderen met én zonder beperking met elkaar kunnen spelen. De paden zijn geschikt om met je rolstoel langs alle toestellen te rijden zodat je niets hoeft te missen. En er zijn speciale rolstoelspeeltoestellen.

Kom snel langs en beleef het zelf!
Ga voor meer info en tarieven naar verenigingtakatuka.nl of ben je al overtuigd, dan kan je direct door naar verenigingtakatuka.nl/tarieven-lidmaatschap

Advertenties
Geplaatst in Activiteiten, Actueel, alert. Reacties staat uit voor Wordt ook lid van vereniging TakaTuka!
%d bloggers liken dit: