KRPH viert de Stad

Op zondag 9 oktober viert de Koninklijke Rotterdamse Post Harmonie (KRPH) samen met jou 75 jaar wederopbouw.
Tijdens een muzikale middag in de Romeynshof treedt het harmonieorkest aan met de Rotterdamse parels als “De Rotterdamse Vlag” en “Ik heb je lief” van de bekende Rotterdammers Paul de Leeuw en Peter Groenendijk.
Onder leiding van dirigent Ton van Grevenbroek hoor je verder “Toward a New Life” van Josef Suk, de filmmuziek van “Gladiator” en het dynamische “Overture to Candide” van Leonard Bernstein. Verder laten de ruim 50 muzikanten van de KRPH van zich horen met pop- en rockmuziek uit het heden en verleden van onder meer Alan Parsons, The Animals en Adele.
De KRPH biedt je een middag vol muziek én een mooi verhaal over de wederopbouw: zorg dat je erbij bent! Kaarten kosten € 6,50 en zijn verkrijgbaar bij LCC Romeynshof.

9 oktober 14.00, LCC Romeynshof toegang: € 6,50 via romeynshofsenc@rotterdam.nl

Het concert in Ommoord maakt deel uit van een tour die de KRPH in 2016 maakt langs diverse wijkcentra en festivals in de stad. Hiermee bereikt het orkest, in navolging op de succesvolle Rotterdamse Bevrijdingstour uit 2015, weer een breed publiek in heel Rotterdam. Meer informatie over het orkest en de tour op www.krph.nl

Advertenties
Geplaatst in Activiteiten, Muziek, Ommoord. Reacties staat uit voor KRPH viert de Stad
%d bloggers liken dit: