Lampionnen maken en Pompoen snijden op het Ambachtsplein

Het wordt weer dikke pret en griezelen met Halloween op het Ambachtsplein.
Speciaal voor de kinderen heeft Buurtwerk het plan bedacht om lampionnen te gaan maken met de kinderen op woensdagmiddag 26 oktober 2016 van 14:00 uur tot 16:00 uur.
Inschrijven lampionnen beschilderen en optocht kon tot 21 oktober bij Youngsters, maar helaas kwam deze info vandaag pas bij mij binnen, maar niet geschoten is altijd mis, gewoon proberen dus.

De lampionnen worden met een Led lampje verlicht. Alle deelnemers krijgen een zakje met snoep. Op vrijdag 28 oktober 2016 verzamelen de kinderen met hun begeleider(s) om 18:00 uur voor Youngsters en wordt met de lampionnen gelopen rond het plein en eindigt in TakaTuka Land. Daarom vinden wij het belangrijk dat een van de ouders of ouder meeloopt.
Activiteiten meedoen De tocht gaat naar Taka Tuka Land over de stoepen.
In Taka Tuka Land kunnen de deelnemende lampionkinderen meedoen aan een tiental activiteiten.

Pompoen snijden Ambachtsplein
Kom zaterdag 29 oktober 2016 pompoen snijden op het Ambachtsplein. Daar wordt een tent geplaatst met tafels en bankjes. Onder begeleiding van (verklede) Simone wordt er pompoen gesneden. De gesneden pompoenen mogen natuurlijk mee naar huis. Het pompoenafval gaat weer naar het Leger des Heils, zij maken daar weer pompoensoep van.
Eeuwige Noten zal het plein weer opleuken met griezelmuziek, enge geluiden en een optreden. Dus kom dat niet alleen zien, maar doe vooral mee. Fijne Halloween.

Vrijdag 28 oktober Lampionnen maken en Halloween + Pompoensnijden op het Ambachtsplein!

Advertenties
Geplaatst in Activiteiten, Feestdagen, Kinderen. Reacties staat uit voor Lampionnen maken en Pompoen snijden op het Ambachtsplein
%d bloggers liken dit: