Start met Praathuis voor alleenstaande Moeders

Buurtwerk gaat starten met een ‘praathuis’ voor alleenstaande moeders.
Aan de keukentafel met een kop koffie wisselen we uit over hoe je omgaat met alle hobbels die opvoeden met zich meeneemt, zeker als je er (ineens) alleen voor staat. Als je het alleen moet doen, is ondersteuning en bemoediging zo kostbaar. We maken een mix van thema’s en sluiten aan bij wat er speelt bij de deelnemers.

Bijvoorbeeld, omgaan met verdriet, boosheid en schoolsituaties van je kinderen, overleggen en onderhandelen met je ex en je kind, consequent zijn en structuur bieden, alleen en/of moe zijn en toch je been stijf houden. Omgaan met je eigen verdriet, ongeduld, verwachtingen als opvoeder en noem maar op.

De begeleiding van het ‘Praathuis’ is in handen van Anita Floris, die decennia-lang ervaring heeft in het begeleiden van ouders en kinderen.

We hebben eerste een kennismakingsochtend om de sfeer te snuiven en te kijken of het wat voor je is. Dat zal plaatsvinden op donderdag 17 november om half 10. We beginnen in het nieuwe jaar, tussen de kerstvakantie en de voorjaarsvakantie in: 11 en 25 januari en 8 en 22 februari 2017

Op woensdagochtenden van 9.00 tot 11.30 uur in het Huis van de Wijk De Kristal, Cypruslaan 404, Rotterdam-Nesselande.
De kosten zijn € 2,00 (incl. koffie/thee en iets lekkers).

Wilt u meer informatie over  het ‘Praathuis’ neem contact op met Buurtwerk tel 010 2862760 tineke.vandenberg@buurtwerk.nl

Advertenties
Geplaatst in Activiteiten, Buurtwerk, Zorg. Reacties staat uit voor Start met Praathuis voor alleenstaande Moeders
%d bloggers liken dit: