Eigenaar gezocht portable Dvd spelers

In de nacht van zaterdag 19 november op zondag 20 november hielden collega’s na een melding van een verdachte situatie drie jongens aan op verdenking van diefstal uit personenauto’s.
Dit gebeurde op de Cole Porterstraat in de Rotterdamse wijk Zevenkamp. De verdachten, drie minderjarige jongens, werden overgebracht naar het politiebureau voor verhoor.

Aantreffen spullen
Bij de verdachten werden een aantal spullen aangetroffen, waaronder ook twee portable dvd spelers. Van één van de spullen kon direct worden vastgesteld dat deze van diefstal afkomstig waren. Dit goed bleek namelijk te zijn gestolen uit een geparkeerde auto in de Cole Porterstraat. De eigenaar deed aangifte.
Echter kon van de portable dvd spelers nog niet worden bepaald of deze van diefstal afkomstig waren. Wij zijn daarom dringend op zoek naar de eigenaar hiervan, deze heeft zich namelijk tot op heden nog niet gemeld.

Eigenaar gezocht portable dvd spelers!
De collega’s van de afdeling ZSM opsporing, welke de zaak onderzoeken, zijn dringend op zoek naar de eigenaar van deze schermen.
Want ook deze spullen zouden wij graag terug willen brengen bij de rechtmatige eigenaar. Wij hebben het vermoeden dat ook deze schermen in de omgeving van de Cole Porterstraat zijn gestolen, maar sluiten niets uit.
De op de afbeelding getoonde schermen zijn van het merk NextBase.

Bent u de eigenaar? Of kent u deze? Bel dan met de politie via 0900-8844 en vraag naar de afdeling ZSM opsporing Rijnmond-Oost.

Advertenties
Geplaatst in Actueel, alert, Politie. Reacties staat uit voor Eigenaar gezocht portable Dvd spelers
%d bloggers liken dit: