Vier een opzoomer feest met uw straat

Vier jij Kerst met je straat? Doe mee aan onze decemberactie! Wij helpen met een bijdrage in de kosten en eventueel een lichtslang en een kerstboom voor in de straat. Download de aanmeldkaart en meld je aan. Breng sfeer en warmte in je straat. Investeer in je buren!

Decemberactie
Vier samen met uw buren Sinterklaas, Kerst, Oud & Nieuw of een zelf verzonnen feest. Bedenk een leuke activiteit, nodig alle bewoners uit en u zult zien dat uw straat nog lang profi jt heeft van het feest. Als u aan de slag gaat… vergeet dan niet de ouderen en zieken in uw straat. Zorg dat december ook voor hen een leuke maand wordt. Opzoomer Mee steunt uw activiteit met maximaal €175.
Help mee!
Kijk mee naar Opzoomer TV en help mee om zoveel mogelijk Rotterdammers te bereiken door deze e-mail en/of onderstaande posts en links te verspreiden.

Kerstfeest
In deze aflevering van Opzoomer TV bezoeken de Aelbrechtskade. Hier organiseren zij tijdens kerst een feest voor alle buren. Met de kinderen versieren ze het binnenterrein en iedereen neemt een lekker hapje mee. Dat klinkt gezellig!

Facebook: klik hier
YouTube: klik hier
YouTube afspeellijst Opzoomer TV: klik hier
YouTube kanaal Opzoomer Mee: klik hier
Website: www.opzoomermee.nl/tv/

Advertenties
Geplaatst in Activiteiten, Feestdagen, Opzoomeren. Reacties staat uit voor Vier een opzoomer feest met uw straat
%d bloggers liken dit: