Unity99 Rotterdam oppermachtig tijdens NK karate -21

Op dag 1 zijn de -16, -18 en -21 klassen aan de beurt. Dit NK is een meetmoment voor het WK 2017 dat nog ver weg is, maar de messen waren van te voren dus al geslepen.
In deze leeftijd klassen levert de Rotterdamse club al jaren veel kampioenen op en zo ook deze dag!
De 5 kersverse Nederlands kampioenen zijn:
Tatyana Izelaar, Chrys Varela, Alyssa van Wijgerden, Cristin Willems en Bryan Lusse.

Zilver is er gewonnen door:
Yari Toet, Rayjean Janssen en Melissa van Oudenaarden.

Nicky Gerritsen, Martijn Bouma en Susan Dekker wisten Brons te winnen en zo het feest in het Rotterdamse kamp compleet te maken.

Op de 2de dag van het NK karate kwamen de karateka’s van 8 t/m 13 de mat op.
Ook op deze dag wint Unity99 vijf gouden medailles en brengt hiermee het totaal aantal Nederlands kampioenen op 10!
Meadow van Daalen, Adriana Rozenblad, Nicole Pappaiounou, Merijn van Vliet en Rayan Lagmich werden vandaag Nederlands kampioen.
Rayan moest hier zelfs clubgenoot Kai Werff voor verslaan in de finale. Dat deze 2 mannen elkaar troffen in de finale was in deze poule echt een geweldige prestatie aangezien zij beide in hun eigen poule de ene na de andere favoriet wisten uit te schakelen.

Onze jongste meiden van 8 en 9 jaar zijn meer dan trainingsmaatjes onder elkaar. Zij hebben met zijn allen een hechte vriendschap. Op de meeste toernooien moeten ze het vaak tegen elkaar opnemen en leveren zij dan altijd veel strijd. Deze keer waren ze in verschillende klassen ingedeeld wat heel goed uitpakte.
K3 pakt K goud. Meadow -28kg, Adriana -33kg en Nicole+33kg. Alyssia maakte het feestje compleet door ook nog brons te pakken in de -28kg klasse.

Merijn van Vliet kwam heel goed uit de verf vandaag. Hij heeft al best wat tegenslagen te verwerken gehad bij andere toernooien, maar laat nooit zijn koppie hangen. Hij traint altijd hard en is een voorbeeld voor velen over hoe hij in het verleden is omgegaan met verlies! Loon naar hard werken.
In het medaille klassement eindigde het team van Unity99 onder leiding van Patrick van Daalen, Virgil Fisser en Oniell Zuiverloon op de eerste plaats waarmee we weer hebben onderstreept dat de weg die wij lang geleden zijn ingeslagen zijn vruchten blijft afwerpen.

Met de steun van Rotterdam Topsport en onze sponsoren Hayashi Nederland, PG makelaardij en JBB-pack worden we in de gelegenheid gebracht om binnen onze academy optimaal trainingen aan te bieden waardoor we deze prestaties kunnen blijven leveren. BEDANKT!

Hierbij alle prijswinnaars nog eens op een rijtje van 2 dagen Nederlands kampioenschap karate -21 jaar

Goud
Tanya Izelaar
Cristin Willems
Alyssa van Wijgerden
Chrys Varela
Bryan Lusse
Meadow van Daalen
Nicole Pappaiounou
Adriana Rozenblad
Merijn van Vliet
Rayan Lagmich

Zilver
Melissa van Oudenaarden
RayJean Janssen
Jari Toet 2de (Kata)
Kai Werff

Brons
Susan Dekker
Nicky Gerritsen
Martijn Bouma
Ricardo Franken
Ricardo Botma
Yari Toet
Alyssia Voorduin
Tessa Boonstra

Advertenties
Geplaatst in Actueel, Prijzen, Sport, Unity99. Reacties staat uit voor Unity99 Rotterdam oppermachtig tijdens NK karate -21
%d bloggers liken dit: