Computer Hobby Club Aarhof helpt U

Enige vaardigheid van senioren met de computer staat gelijk aan onafhankelijkheid en is dus een verrijking. Computers, laptops of tablets maken uw wereld groter en leuker. Het zorgt er ook voor dat u makkelijker contact maakt met kleinkinderen familie en vrienden. U gaat met uw tijd mee en wie wil dat nou niet?
De meeste senioren zouden dan ook niet meer zonder smartphone, laptop, tablet of een gewone computer kunnen en willen. Het Computer Hobby Centrum in ’De Aarhof ’ bestaat uit 4 enthousiaste vrijwilligers die u graag helpen uw computer vaardigheden te vergroten, praktische oplossingen aandragen of u voorzien van gewenste informatie. Ook bent u natuurlijk van harte welkom als u helemaal nog niet bekend bent met computers.
Er is in het Wooncentrum ’De Aarhof ’ een grote gezellige ruimte beschikbaar waar u elke woensdagmiddag zonder afspraak en op uw eigen tijd binnen kunt lopen om uw vragen te stellen.

Groepsverband / individueel
De lessen zijn in groepsverband maar ook op individuele basis. de lesstof is afhankelijk van uw eigen wensen. Of het nu gaat om Emailen, internetten, Skype (gratis telefoneren) Word, Face book, Whatsapp, alles is mogelijk.
Ook voor reparatie en bij technische problemen staan zij voor u klaar. Onder deskundige leiding kunt u ook uw oude favoriete grammofoonplaten, cassettes en videobanden op DVD of CD overzetten. Hierdoor kunt u bijvoorbeeld uw foto’s of filmpjes op uw TV afspelen.
Het Computer Hobby Centrum van ’De Aarhof ’ maakt de digitale wereld voor u begrijpelijk met laagdrempelige instructie. Loop gerust eens binnen, al is het maar voor een lekker kopje koffie of thee.

Waar
Het Computer Hobby Centrum vindt u in wooncentrum ’De Aarhof ’, Aar 249a 1e verdieping (ingang 1) Rotterdam-Zevenkamp. Bellen bij de voordeur! woensdag tussen 13:00 uur – 16:00 uur. Voor meer informatie Frits Wickerhoff even bellen op 06-51792880.

Advertenties
Geplaatst in Activiteiten, Computer. Reacties staat uit voor Computer Hobby Club Aarhof helpt U
%d bloggers liken dit: