Crowdfunding actie voor Urn en ‘Nookie’s’ moeder Marry

Vrienden van de in 2013 vermoorde Ricardo Kooij (24) uit Zevenkamp zijn een inzamelingsactie gestart om een urn te laten ontwerpen voor als de as van Ricardo wordt vrijgegeven. Ook willen ze met deze crowdfunding actie geld bij elkaar zien te krijgen om Ricardo’s moeder een korte vakantie aan te kunnen bieden.
Zoals te lezen op http://www.dreamordonate.nl/8901-ricardo-kooij-gevonden hierbij de oproep van Jean Louis Margaretha en andere vrienden van Ricardo:

Na 3 ½ jaar slopende onzekerheid is er dan eindelijk rust gekomen voor Marry. Haar gemiste zoon Ricardo (Nookie) Kooij is eindelijk terecht!!!

Drie en een half jaar geleden mensen begon voor Marry de  moeder van Nookie een nachtmerrie. Haar zoon raakte vermist. Al snel vreesde de politie voor het leven van Ricardo. Deze angst bleek geheel terecht. Ricardo bleek om het leven te zijn gebracht door iemand die hij als vriend beschouwde.

Aanhoudingen volgde dan ook snel alleen weigerde de hoofdverdachte altijd te vertellen wat hij met het lichaam had gedaan. Politie Justitie en Defensie hebben alles uit de kast getrokken om het lichaam van Ricardo thuis te brengen hetgeen wat tot voor kort nog niet gelukt was. In deze periode hebben verschillende mensen Marry van dichtbij meegemaakt en deze slopende onzekerheid heeft haar kapot gemaakt.  De vreugde was dan ook groot toen ongeveer 2 weken geleden de recherche haar kon mededelen dat ze een lichaam hadden opgegraven in een bos en dat het met aan alle zekerheid grenzende waarschijnlijkheid haar zoon is. Inmiddels heeft Marry 100 % zekerheid gekregen dat het lichaam wat opgegraven is haar zoon is. Nu kan ze dit eindelijk een plekje gaan geven en hopen dat ze eindelijk rust kan vinden.  Mij leek het een mooi idee om deze actie op touw te zetten zodat we twee dingen zouden kunnen doen:

1 Geld inzamelen om een mooie urn te kunnen laten ontwerpen voor als het as van Ricardo straks vrijgegeven wordt.
2 Denk dat het een goed idee is om Marry er even lekker tussenuit te sturen zodat ze eventjes tot zichzelf kan komen in een andere omgeving.

Ik wil iedereen vragen die dit bericht leest om niet te kijken wat je kan missen…. maar graag te geven wat je kan missen.
Elk bedrag, hoe klein ook is welkom en ik hoop dat we Marry blij kunnen maken met een mooie vakantie… en niet te vergeten de urn voor Ricardo.

Het is deze maand kerst mensen. Ik hoop dat jullie in deze maand bij het lezen van dit bericht al is het voor 1 keer willen denken aan het leed waar andere mensen door heen zijn gegaan en door middel van een kleine gift willen helpen deze twee dromen te realiseren.
Ik zou jullie meer dan dankbaar zijn en ik hoop dat jullie die bericht ook kunnen en willen verspreiden

Alvast bedankt en hoop op jullie te kunnen rekenen, het streefbedrag is € 2500.

Advertenties
Geplaatst in Actueel, alert, Geld, GoedeDoelen. Reacties staat uit voor Crowdfunding actie voor Urn en ‘Nookie’s’ moeder Marry
%d bloggers liken dit: