Stadstoer voor doven en/of slechthorenden

Er is een stadstoer ontwikkeld voor en door doven en/of slechthorenden om samen met hun familie, vrienden en collega’s een fantastische stadstoer in Rotterdam te beleven!
Dit is écht de leukste manier om verrassend Rotterdam te ontdekken, te ervaren en te beleven!
Marc Organiseert! is een écht Rotterdams organisatiebureau. Gespecialiseerd in sightseeing tours.
Ontstaan uit de behoefte om de passie voor Rotterdam te delen. Om het Rotterdam van Marc te laten zien. Het echte Rotterdam dus. . Met persoonlijke verhalen. Belevenissen. En ontmoetingen met andere boeiende Rotterdammers zoals talentvolle schrijvers die hun ode aan de stad voordragen. Of het verhaal vertellen van 14 mei 1940, ontroerend maar met een positieve klank.
Onlangs hebben we gespecialiseerde sightseeing tours ontwikkeld, voor senioren, kinderen en doven en/of slechthorenden. Met name die laatste willen wij u graag onder de aandacht brengen.
In deze stadstoer voor doven en/of slechthorenden benadrukken we het zien, het proeven en het ruiken van Rotterdam. Door de perfecte combinatie van een stadsgids én een gebarentolk is deze toer geschikt voor zowel de doven en/of slechthorenden als hun familie, vrienden en collega’s.
Zie voor meer informatie onderstaande link naar de flyer van deze stadstoer.

Advertenties
Geplaatst in Activiteiten. Reacties staat uit voor Stadstoer voor doven en/of slechthorenden
%d bloggers liken dit: