Praathuis voor moeders

Buurtwerk gaat op woensdag 25 januari starten met een ‘praathuis’ voor (alleenstaande) moeders’.
Aan de keukentafel met een kop koffie wisselen we uit over hoe je omgaat met alle hobbels die opvoeden met zich meeneemt, het kan ook zijn als je er (soms) alleen voor staat. Opvoeden hoef je niet alleen te doen. Ook al voel je het zo.
In de omgeving zijn veel mensen die ook invloed hebben en waar je steun bij kunt halen. En als je het alleen moet doen, is ondersteuning en bemoediging zo kostbaar. We maken een mix van thema’s en sluiten aan bij wat er speelt bij de deelnemers.

Bijvoorbeeld, omgaan met verdriet, boosheid en schoolsituaties van je kinderen, overleggen en onderhandelen met je man (ex) en je kind, consequent zijn en structuur bieden, alleen en/of moe zijn en toch je been stijf houden. Omgaan met je eigen verdriet, ongeduld, verwachtingen als opvoeder en noem maar op.

De begeleiding van het ‘Praathuis’ is in handen van Anita Floris, die decennia-lang ervaring heeft in het begeleiden van ouders en kinderen.
Op woensdagochtenden zijn 1 x per 14 dagen van 9.00 tot 11.30 uur in het Huis van de Wijk De Kristal. Cypruslaan 404, Rotterdam-Nesselande.
De kosten zijn € 2,00 (incl. koffie/thee en iets lekkers).
Wilt u meer informatie over  het ‘Praathuis’ neem contact op met Buurtwerk tel 010 2862760 tineke.vandenberg@buurtwerk.nl

Advertenties
Geplaatst in Activiteiten, Gezondheid, Zorg. Reacties staat uit voor Praathuis voor moeders
%d bloggers liken dit: