Open Dag op Comenius met veel ruimte voor leerlingen

Leerlingen die een drone besturen, leerlingen die bezoekers rondleiden, leerlingen die demonstraties en presentaties geven. Kortom: leerlingen van het Comenius College Rotterdam ‘verkochten’ hun school, samen met hun leraren, tijdens de Open Dag op woensdag 25 januari.
Wie kwam aanlopen of aanrijden ziet al van een afstand dat Comenius Rotterdam iets te vieren heeft: de spandoeken aan de gevel vertellen dat de school een week geleden is uitgeroepen tot ‘Excellente school’ vanwege de goede onderwijsresultaten en het talentgerichte onderwijs.
De publiciteit over de uitreiking met niemand minder dan staatssecretaris Sander Dekker en onderwijswethouder Hugo de Jonge doet de school goed, zo blijkt. Het aantal bezoekers kwam ook dit jaar weer duidelijk hoger uit dan vorig jaar. Dat deze school in Rotterdam-Alexander nu ‘excellent’ is geeft voor leerlingen en ouders regelmatig de doorslag bij hun keuze voor inschrijving, vertelt vestigingsdirecteur Mark van Sorge.

Open Dag-light
Wie de Open Dag heeft gemist en alsnog een kijkje op Comenius wil nemen, kan terecht op de Open Dag-light die wordt gehouden op donderdag 23 februari 2017, van 17.00 tot 19.00 uur. Dan worden bezoekers rondgeleid om de sfeer te kunnen proeven en vragen te stellen.

Aanmelden
Aanmelden voor het schooljaar 2017-2018 kan op telefonische afspraak en uiterlijk op woensdag 15 maart 2017, tussen 16.00 en 18.00 uur op de school, Kromhoutstraat 1-7.

Vier profielen
Comenius Rotterdam is een christelijke school voor mavo/havo die zich profileert als een kleinschalige en persoonlijke school met uitstekende onderwijsresultaten. Voor leerlingen is er keuze uit vier onderwijsstromen: International Business School, Sportfocus, Tech+ en pre-havo. De school werkt nauw samen met leerlingen en ouders om goede resultaten te halen.

Meer informatie op www.comenius.nl en op de Facebookpagina van Comenius Rotterdam.

 

Advertenties
Geplaatst in Actueel, Nieuws, School. Reacties staat uit voor Open Dag op Comenius met veel ruimte voor leerlingen
%d bloggers liken dit: