Recherche Oost op zoek naar eigenaar Fiets

Vandaag, woensdag 8 maart 2017, omstreeks 14:30 uur zag tijdens de actie Slagkracht een agent in burger op de Kreeftstraat een hem bekende fietsendief die interesse had in een geparkeerd staande fiets. De dief probeerde deze fiets te stelen, maar dit lukte niet zo 1, 2, 3.
Vervolgens ging hij zijn geluk beproeven bij een zwarte omafiets die op de Weegschaalhof geparkeerd stond. Hier had hij meer succes en het lukte hem de fiets mee te nemen. De agent in burger heeft de verdachte vervolgens aangehouden voor de fietsendiefstal.

De fiets is in beslag genomen en staat op het politiebureau Slotlaan. De politie is nu dringend op zoek naar de eigenaar van de fiets. Bent u de eigenaar van de fiets op de foto neemt u dan via 0900-8844 contact op met de recherche van het district Oost

Slagkracht is een politieactie van politieagenten in uniform en burger van het basisteam IJsselland gericht tegen jeugdoverlast en criminaliteit op hotpots.

Tevens nog een tip: Zet uw fiets niet alleen op slot met een ringslot maar zet uw fiets “dubbel” op slot met een kabel of kettingslot, het liefst aan iets vast.

Advertenties
Geplaatst in Actueel, alert, Gestolen, Politie. Reacties staat uit voor Recherche Oost op zoek naar eigenaar Fiets
%d bloggers liken dit: