Laat uw fiets graveren bij metrostation Nesselande

De politie heeft waargenomen dat het aantal fietsdiefstallen de afgelopen zomer op en rondom het metrostation Nesselande is gestegen.
Vanwege deze stijging start de politie Rijnmond-Oost met een preventieactie tegen de diefstal van fietsen. Want niets is vervelender om na een zware dag werken of school terug te komen bij de plek waar u uw fiets had gestald en tot de ontdekking te komen dat deze er niet meer staat. Om dit jaar deze trend te kunnen doorbreken, zal de politie in samenwerking met Centrumfietsdiefstal.nl en de Gemeente Rotterdam inzetten op preventieve maatregelen.

Denk hierbij aan gericht toezicht op en nabij de metrostations en andere preventieve acties zoals bijvoorbeeld het graveren van fietsen.

Fietsgraveeractie Nesselande
Op donderdag 16 maart en donderdag 13 april van 15.00 tot 19.00 kunt u bij het metrostation Nesselande uw fiets laten graveren tijdens één van onze fietsgraveeracties.U kunt hier uw fiets kosteloos laten graveren. Het enige wat u mee dient te nemen is, naast uw fiets, een geldig legitimatiebewijs.

Verder biedt het Centrumfietsdiefstal handige preventietips en promotiematerialen. Kijk voor meer info op:

http://centrumfietsdiefstal.nl/…/fietsgraveeractie-bij-rot…/

Advertenties

2 Reacties to “Laat uw fiets graveren bij metrostation Nesselande”

 1. Ingrid Says:

  Misschien iets eerder beginnen. De scholen vlakbij gaan om 14.15 uit

  Like

  • zevenkamp Says:

   Goeie!

   Like


Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: