Foto expositie Rotterdam aan de Dordogne

Hoe bepalend een rivier is voor een stad of een streek weet elke Rotterdammer. Dick Sluijter was jarenlang persfotograaf in Rotterdam en woont nu in de Dordogne waar hij actief is bij de fotoclub. Dick is trots op zijn fotoclub Beaumont et Bastide en de expositie ‘Rotterdam aan de Dordogne’ die vanaf 14 april in De Kristal te bezichtigen is.
Het thema van de expositie is ‘de Dordogne en alles wat die streek zo bijzonder maakt’, zegt Dick Sluijter.
De middeleeuwse stadjes, kastelen, wijn en de rivier waaraan de streek zijn naam te danken heeft. De historie, rust en veel natuur staan haaks op de rechte lijnen, grote gebouwen en industrie van Rotterdam.

De ongeveer veertig foto’s zijn gemaakt door negentien leden van de fotoclub ‘Beaumont et Bastide’. De club exposeert vier keer per jaar in eigen land en scoort hoog op regionale competities.

Bekroond werk van bijna allemaal Franse fotografen, die twee keer per week lessen volgen van vijf docenten in: natuur, portret, en sportfotografie, compositie, en het bewerken in light-room. Vijftien leden van de fotoclub komen mee naar Rotterdam. De Franse consul in Nederland is uitgenodigd de expositie te openen.
Opening vrijdag 14 april 16.00 uur. De expositie is te bezichtigen tot 6 juni 2017 in Multifunctioneels Centrum De Kristal, Cypruslaan 404, 3059 XA Rotterdam, tel 010 2862760.

Meer info: Dick Sluijter, tel 0033 6 74475718 of foto@dicksluijter.nl<mailto:foto@dicksluijter.nl>

 

Advertenties
Geplaatst in Activiteiten, Buurtwerk, Expositie, Fotografie, Nesselande. Reacties staat uit voor Foto expositie Rotterdam aan de Dordogne
%d bloggers liken dit: