Koningsdag veilig door vrijwilligers

De winkeliers  van winkelcentrum Boulevard Nesselande en stichting Buurtwerk zijn gestart met de voorbereidingen voor Koningsdag op donderdag 27 april.
Net als de voorgaande jaren wordt de Koningsdag weer groots gevierd met een vrijmarkt, attracties, een muziekprogramma en nieuw is de braderie.
De geweldige attracties zoals: super-springkussen, rodeo, Razende Roeland en een klimglijbaan kunnen alleen opengesteld worden als het veilig is en dus moet er toezicht zijn.
Wij vragen vrijwilligers en ouders om zich aan te melden 2 uur een attractie te begeleiden. Tussen 10.00 en 16.00 uur.
Voor 5 attracties zijn 30 vrijwilligers nodig die voor 2 uur worden ingeroosterd. Bij sommige attracties is het verstandiger dat er 2 toezichthouders zijn. De organisatie hoopt ouders en buren te bereiken die begrijpen dat een activiteit niet vanzelf gaat en zeker niet dat het vanzelf een succes wordt. Daarvoor hebben we elkaar nodig. En zeg nou zelf hoe leuk is om 2 uurtjes samen met de kinderen te genieten van ons puur Hollands Koningsfeest.

Buurtbewoners, ouder, opa’s en oma’s, ouder broers en zussen die de uitdaging willen aangaan kunnen zich aanmelden bij de balie of bar in MC De Kristal, Brasserie Lookies of bij tineke.vandenberg@buurtwerk.nl of 010- 286 27 60.

Advertenties
Geplaatst in Activiteiten, Feestdagen, Vrijwilligers. Reacties staat uit voor Koningsdag veilig door vrijwilligers
%d bloggers liken dit: