Buurtwerk in finale SWKGroep Innovatieprijs!

In het ‘Jaar van Techniek’ is de SWKGroep op zoek naar innovatieve ideeën om onze mooie en kwetsbare aarde te beschermen. Daarom daagde zij iedereen uit om mee te doen aan de SWKGroep Innovatieprijs. Uit een enorme hoeveelheid inzendingen heeft de jury Buurtwerk gekozen als één van de zeven finalisten waarop gestemd kan worden. De winnaar ontvangt op 17 mei 2017 de SWKGroep Innovatieprijs!
De jury was onder de indruk
Vanaf 16 januari is iedereen uitgedaagd om een briljant idee te bedenken om de wereld mooier of duurzamer te maken. Er bleken veel ‘Willie Wortels’ onder de inzenders te zijn. Het ene idee was nog mooier en beter uitgewerkt dan het ander. Nu is het zover. De finalisten van de SWKGroep Innovatieprijs zijn bekend! En Buurtwerk staat in de finale! Buurtwerk heeft een prototype van de Buurt&Zo app ontworpen. Deze app vervangt de kleurenkaart om zorgen en talenten van jongeren in kaart te brengen. Zowel jongeren als jongerenwerkers kunnen de app gebruiken. De app verlaagt de drempel voor jongeren, het scheelt tijd en heel veel papier. Duurzaam en handig dus. Extra voordeel is dat dit systeem ook buiten Buurtwerk kan worden gebruikt.

BijDeHandte kinderideeën
Ook de kinderen van Kinderopvang BijDehand en Vrije Kinderopvang Rotterdam hebben massaal meegedacht en hun superplannen ingestuurd. Naast Buurtwerk konden inwoners van Rotterdam hun ideeën ook insturen via Zowel! en CurZus&Zo. Deze ideeën hebben de finale van de SWKGroep Innovatieprijs net niet gehaald maar er wordt wel gekeken welke goede ideeën we op de locaties kunnen toepassen.

Uw stem telt mee in de finale!
U kunt Buurtwerk en de jury helpen door te stemmen op het beste idee. Dat kan gratis via www.innovatieprijs2017.nl tot uiterlijk 30 april. Stem snel want uw stem telt mee in de finale. Op 17 mei is de grote finale van de SWKGroep Innovatieprijs en worden de winnaars gekozen. Samen met bedenkers van de beste ideeën gaat Stichting SWKGroep echt aan de slag om onze wereld een beetje mooier te maken.

Advertenties
Geplaatst in Actueel, alert, Buurtwerk, Prijzen. Reacties staat uit voor Buurtwerk in finale SWKGroep Innovatieprijs!
%d bloggers liken dit: