Stoerfit Hardloopgroep voor mensen met een uitkering

In april 2017 starten we in Prins Alexander met een hardloopgroep voor beginners. Deze hardloopgroep valt binnen het Buurtwerk programma Gezond Plus. Woont u in Prins Alexander en heeft u een gemeentelijke uitkering? Dan kunt u deelnemen aan deze hardloopgroep. Meedoen is gratis. Het kost wel uw inzet en motivatie! Weer of geen weer: we gaan van start!
Hardlopen is een prima manier om gezond en fit te worden. Geïnteresseerden hoeven geen ervaring te hebben met hardlopen maar kiezen er bewust voor om buiten te sporten. Weer of geen weer, de hardlooptraining gaat altijd door! Fitter zijn betekent ook meer zelfvertrouwen!
De ervaren en gediplomeerde trainers van Loopgroep Nesselande houden rekening met fysieke beperkingen en bouwen de trainingen op een rustige manier op.
Na het inlopen is er een gevarieerde warming-up, gevolgd door wat oefeningen in looptechniek. Daarna is er een kernprogramma (bijvoorbeeld interval) en we sluiten af met uitlopen en een cooling-down.

Wanneer en waar?
We trainen op maandag en donderdag van 10.00-11.15 uur vanaf Huis van de Wijk Oriënt, Kobehof 5. Na de training drinken we een kopje koffie/thee en wisselen we ervaringen uit. We beginnen maandag 3 april en gaan drie maanden door. Tussendoor inspringen is mogelijk.
Na deze drie maanden kunt u gemiddeld tussen de 3 en 5 km hardlopen.

Voor informatie:
Imca Hurkens, Leefstijlcoach Buurtwerk, telefoon 06-10 76 99 89 of via de mail imca.hurkens@buurtwerk.nl

Project Gezond Plus
Een project waar sport, leefstijl en coaching hand-in-hand gaan. Onder begeleiding van een leefstijlcoach bekijken we welk sportprogramma aansluit bij de wensen en grenzen van de deelnemer. Het project heeft 3 trajecten, met elk een duur van vijf maanden. Buurtwerk/DOCK werken in Gezond Plus samen met;
– Loopgroep Nesselande
– Praktijk voor Fysiotherapie Ed van Bruggen
– Optisport Alexanderhof
– Diëtistenpraktijk HRC
– Fitness Brad Fit
– Fysiotherapie Gezondheidscentrum Zevenkamp

Advertenties
Geplaatst in Activiteiten, Buurtwerk, Minima, Sport. Reacties staat uit voor Stoerfit Hardloopgroep voor mensen met een uitkering
%d bloggers liken dit: