Leren Fiets repareren

Op 15 mei start Fietswerkplaats Ommoord met het geven van een praktijkcursus “leren eigen fiets repareren”.

Deze cursus duurt 8 weken. De cursus zal elke maandag van 10.00 tot 11.30 uur plaats vinden in het dagactiviteitencentrum De Schalm (Dawesweg 44) in Ommoord. Er is ruimte voor maximaal 10 cursisten per cursusperiode.  Deelname kost €8 per persoon per cursusperiode ( inclusief koffie/thee).

Vanaf januari 2017 hebben een groep vrijwillige wijkbewoners met de ondersteuning van Buurtwerk/DOCK  “Fietswerkplaats Ommoord” opgericht. Het doel van Fietswerkplaats Ommoord is; bijdragen aan het talentontwikkeling en zelfstandigheid van wijkbewoners. Fietswerkplaats Ommoord wil zich verder ontwikkelen tot een leerplek voor wijkbewoners. Fietswerkplaats vrijwilligers repareren geen fietsen, maar leren wijkbewoners hun eigen fiets zelf gaan repareren.

Er zijn ook mogelijkheden voor individuele hulpvragen over reparatie van een fiets. Hiervoor kunt u een afspraak maken met vrijwilligers van Fietswerkplaats en ze kunnen samen met u kijken wat er gedaan kan worden.  Adres is; Dawesweg 44  en openingstijden:  elke maandag van 09.00 tot 12.00 uur.
Fietswerkplaats is ook op zoek naar meer vrijwilligers. Als u ook wil bijdragen aan onze vrijwillige werkteam, neem dan contact op met Fietswerkplaats Ommoord.
Voor meer informatie en aanmeldingen kunt u contact opnemen met Yildiz Akturan via mobielnummer: 06-43941836 of e-mail: yildiz.akturan@buurtwerk.nl .

 

Advertenties
Geplaatst in Activiteiten, Buurtwerk, Cursussen, Veiligheid, Verkeer, Vrijwilligers, Workshops. Reacties staat uit voor Leren Fiets repareren
%d bloggers liken dit: