Workshop schilderen op locatie

Op een idyllische en rustige locatie is schilderen voor iedereen een bron van inspiratie. Schilderen op een mooie plek is de helft van het resultaat. Dit jaar zijn we op dinsdag 6 juni te gast in een mooie tuin bij een wijkbewoner in Waterwijk.  
Om optimaal van deze plek gebruik te maken wordt er met name aandacht besteed aan het schetsen van bloemen en planten, land- en waterschap, tuinmateriaal maar er zijn ook toepasselijke stillevens.
De workshop wordt professioneel begeleid door Kunstenares Jeanette Amesz. Na uitleg en wat handvatten van de kunstenaar zoekt iedereen in de tuin een plekje waar men zich kan concentreren en laten inspireren.
Voor de middag wordt er vooral met houtskool en potlood gewerkt. Tijdens de pauze mogen de deelnemers zich te buitengaan aan een heerlijke picknick.
’s Middag wordt er van de schetsen een compositie gemaakt en met acryl uitgewerkt. Deelnemers die liever met ander materiaal werken kunnen hun eigen materiaal meenemen.

De workshop is op dinsdag 6 juni van 9.30 tot 16.00 uur. De kosten zijn € 30,00 incl. materiaal en lunch.
Vooraf aanmelden en betalen in het Huis van de Wijk De Kristal, Cypruslaan 404, bij tineke.vandenberg@buurtwerk.nl of wijkcentrum Oriënt, Kobehof 5, tel. 010 4553799.

Advertenties
Geplaatst in Activiteiten, Buurtwerk, Groen, Kunst, Natuur. Reacties staat uit voor Workshop schilderen op locatie
%d bloggers liken dit: