Witte Prius blijkt PokéHunter

Omdat er intussen al aardig wat mensen zich afvragen wie toch die langzaam rijdende witte Prius bestuurder was en wat zijn bedoelingen zijn, of eigenlijk waren, hierbij de verklaring.
Ik las op Nextdoor dat er intussen aardig wat mensen waren die onze witte Prius bestuurder hadden gespot.
Vandaag ging het dan ook in de dubbele versnelling, in tegenstelling tot onze Prius bestuurder, want die reed alleen maar langzamer door de Merenbuurt, maar ook weer niet zo langzaam dat we hem aan konden spreken.
Dan maar even een melding gemaakt via 0900-8844, maar tijdens het bellen reed hij weer voorbij, direct doorgeschakeld naar de meldkamer, men zou er achteraan gaan.
De (poke)vogel was intussen gevlogen, en niets meer na het afmelden van de politie gezien of gehoord.
Tot ik buurvrouw Heidi privé sprak op Nextdoor, en zij kwam met de verklaring;
Ze had de beste man uiteindelijk kunnen achterhalen en zag tijdens zijn ‘pleidooi’ direct al de bevestiging van zijn relaas want naast hem op de stoel lagen allemaal Pokémon kaarten, hij was dus Pokémon aan het hunten.
Ok , het ging dan wel met een slakkengang, maar het bochtenwerk was niet overtuigend, ook/zelfs in een 30km kan dit eigenlijk niet, mogelijk met de mobiel in de hand of voortdurend kijkende op,  ben ergens wel blij dat het zo goed als voorbij is.
Ironisch genoeg zie ik juist vanavond meer dan gemiddeld jongens en meisjes (ook met een slakkengang) voorbij fietsen met de mobiel in de aanslag, dus uitkijken allemaal, het is de laatste avond als het goed is: Pokémon Go Rock event
Raadsel opgelost mensen, prettige nachtrust voor straks 😉
Klein beetje gemiste kans van de agenten in kwestie in de bus om in eerste instantie te roepen dat het al de 5e melding was terwijl het mijn eerste melding was.
En dat onze buurvrouw Heidi met de oplossing moet komen, dus wat heeft men de vorige 4 keer (niet) gedaan?

Advertenties
Geplaatst in Actueel, alert, Buurt, Omgeving, Verkeer. Reacties staat uit voor Witte Prius blijkt PokéHunter
%d bloggers liken dit: