Alliantie gestart op ‘Ons’ Ambachtsplein

Vanmorgen was de officiële kick-off van ‘ons’ Ambachtsplein in de nieuwe ‘winkel’ de Alliantie.
Joost Eerdmans opende samen met Rob Bosmans (Programma Manager Rotterdam-Oost) de bijeenkomst, vergezeld door Maarten de Mooy van Orange Capital Partners.
Voor hen die zich nog niet (via diverse media) ingelezen hebben in de situatie; OCP heeft op 21 april j.l. het winkelcentrum van NSI overgenomen en wil met een gedegen plan van aanpak het Ambachtsplein op de kaart zetten.
De aanwezige partijen waren het allemaal eens, er moet nodig iets gebeuren op en rond het Ambachtsplein, het heeft ook veel te lang geduurd.
Naast het plan van OCP en financiële injecties van de Coolsingel in zoals men omschreef het zieke kind dat gezonder en het liefst helemaal beter moet worden, komen er vooral snellere en directere lijnen.

De Alliantie
Het eerst goede voorbeeld hiervoor is de Alliantie die gestart wordt (in de voormalig EasyShopping winkel) op nummer 85.
Het is de bedoeling dat Handhaving, Politie en afgevaardigden van de winkeliersvereniging in de vorm van een alliantie daar geregeld aanwezig zullen zijn.
Deze ruimte is zoals Eerdmans liet weten nagenoeg volledig geoutilleerd met spullen (zoals meubilair) uit voorraden van de gemeente.
Vooralsnog zal deze ‘winkel’ iedere dinsdag- en donderdagmiddag van 13.00 t/m 15.00 open zijn, met zoals Rob Bosmans liet weten, de deuren wagenwijd open.
U kunt daar uw idee of verhaal dus kwijt aan een mix van mensen.

Maar u kunt morgen ook al enkelen spreken tijdens de PA B(l)oeit happening!

Dus mensen, vanaf nu niet weer een nieuw versienummer aan het Ambachtsplein geplakt, maar gewoon ‘ons’ Ambachtsplein, zoals het was, en weer moet gaan worden, laten we er wat moois van maken!

Benieuwd geworden naar hoe Orange Capital Partners te werk gaat, kijk dan even bij onze ‘zuiderburen’.

Een impressie van de bijeenkomst op 23-6-2017 kunt u vinden op het Zevenkamp Youtube kanaal.

Advertenties
Geplaatst in Activiteiten, Actueel, Ambachtsplein, Gemeente, Politiek. Reacties staat uit voor Alliantie gestart op ‘Ons’ Ambachtsplein
%d bloggers liken dit: