Zomers Zeilen op de Zevenhuizerplas 2017

Buurtwerk organiseert voor 50+ deze zomer uiteenlopende Zomeractiviteiten in Prins Alexander.
Elk jaar is er een programma met terugkerende activiteiten omdat daar veel vraag naar is maar ook weer experimenten. De eerste activiteit in het programma van ‘Zomers actief’ is één van de zeer geslaagde ‘expirimenten’ van verleden jaar toen dit voor het eerst werd georganiseerd.
(Mee)zeilen op de Zevenhuizerplas.
Voor mensen die nog nooit gezeild hebben en veilig met een instructeur willen meevaren. Mensen die zeilervaring hebben en dolgraag zelf de zeilen willen hijsen en strijken kunnen ook terecht.

Bij Lake7 Sailing kun je mee zeilen, samen zeilen, leren zeilen of zelf zeilen in veilige, onzinkbare, gebruiksvriendelijke kajuitboten type Tirion. Alle varianten zijn mogelijk en in overleg met de zeilleiding wordt er een keus gemaakt.
Een unieke plek aan de rand van Rotterdam. Schoon, helder en rustig water waar je kunt genieten van wind, zon en frisse lucht.

Datum: dinsdag 18 juli van 10.00 tot 13.00 uur of van 19.30 tot 21.30 uur.
De kosten zijn € 7,50. Om een goede indeling te maken moeten belangstellenden zich z.s.m. aanmelden via http://www.lake7sailing.nl of Henk van Gent 06 51985313.
De Huizen van de Wijk zijn de programmaboekjes met groot aanbod van de verschillende activiteiten van ‘Zomers actief’. Meer info: Huis van de Wijk de Oriënt, tel 010 4553799 en De Kristal tel 010 2862760

Advertenties

Eén reactie to “Zomers Zeilen op de Zevenhuizerplas 2017”

  1. Jopie Onel-Beems Says:

    Wordt druk op de plas. Misschien kunnen ze de plas groter maken door de noordoever uit te graven voor de bouw van hiizen in de Zuidplas, hoewel ik moet er niet aan denken!!!!!

    Like


Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: