Man beschoten op parkeerplaats Reigerlaan Capelle aan den IJssel.

Bij een schietpartij ter hoogte van het winkelcentrum ‘De Koperwiek’ is maandagavond 3 juli een 20 jarige Capellenaar gewond geraakt.
De man stond op het parkeerterrein, gelegen aan de zijde van de Reigerlaan, toen hij werd beschoten. De man werd in zijn been geraakt. De collega’s die ter plaatse kwamen spraken met enkele getuigen en stelden een onderzoek in naar de daders. Op aanwijzing van getuigen werd een auto met drie mannen staande gehouden en gecontroleerd. Tegen hen kon echter niets blijken, waarna zij hun weg weer mochten vervolgen.

Vooralsnog gaat de politie ervan uit dat de man is beschoten vanuit een auto die over de Reigerlaan voorbij reed.

Politie zoekt getuigen!
De politie is een uitgebreid onderzoek gestart naar het schietincident en is daarom op zoek naar getuigen en beeldmateriaal. Heeft u beelden of informatie die de politie kan helpen in het onderzoek, dan kunt u deze met de politie delen via www.politie.nl of bellen met 0900-8844. Als u liever anoniem wilt blijven, kunt u gaan naar www.meldmisdaadanoniem.nl of bellen met 0800-7000. Ook kunt u voor een anoniem en vertrouwelijk gesprek contact opnemen met TCI via 079-3458 999.

Advertenties
Geplaatst in Actueel, alert, Politie. Reacties staat uit voor Man beschoten op parkeerplaats Reigerlaan Capelle aan den IJssel.
%d bloggers liken dit: