James Oesi en Diamanda Dramm op het Ommoordse veld

North Sea Jazz Round Town programmeert op 13 augustus James Oesi (contrabas) en Diamanda Dramm (viool). Ommoordse Veld Open & Groen organiseert de muzikale zondagmiddag in de zomer.
Contrabassist James Oesi en violist Diamanda Dramm geven op 13 augustus een bijzonder duo concert op het Ommoordse Veld.
Zij brengen werken oude bekenden als Bach en Biber tot hedendaags werk van Edgar Meyer of Willem Breuker ten gehore.
Beide jonge musici zijn inmiddels gevestigde namen in de (klassieke) muziekwereld.

Oesi (geboren in Londen, opgegroeid in Zuid Afrika en gestudeerd in Moskou en Den Haag) richt zich als één van de weinigen op de bas als solo-instrument.
Oesi speelt meerdere keren op NPO Radio 4, NPO Radio 1 en is als solist meerdere keren te gast bij Podium Witteman en Vrije Geluiden.

Diamanda Dramm speelde op haar dertiende voor het eerst in het Concertgebouw, als opening van het Holland Festival werd ze gevraagd Raadsels van Louis Andriessen te spelen. Voor haar bachelor eindexamen aan de New England Conservatory in Boston ontving ze de John Cage Award voor haar bijdrage aan nieuwe muziek, voor haar masters aan het Koninklijk Conservatorium Den Haag de Nicolai Prize voor het uitmuntende concert. Ook ontving ze een vioolbeurs van het Kersjes Fonds.
Zondag 13 augustus vanaf 15.00 op het Ommoordse Veld.

Advertenties
Geplaatst in Activiteiten. Reacties staat uit voor James Oesi en Diamanda Dramm op het Ommoordse veld
%d bloggers liken dit: