De Nickelodeon Tour komt naar het Alexandrium

Vier de zomer met de Nickelodeon Tour in Alexandrium Shopping Center. Van donderdag 17 t/m zondag 20 augustus komt Nickelodeon naar Alexandrium Shopping Center Rotterdam met heel veel leuke activiteiten!
Ontmoet jouw favoriete Nickelodeon helden SpongeBob, de Teenage Mutant Ninja Turtles, Dora en PAW Patrol en ontdek alle speelse en leerzame Nickelodeon activiteiten.
Hieronder vind je een overzicht van alle activiteiten en locaties. Kom jij ook de Nickelodeon Tour ontdekken?

Meet & Greets
Ontmoet jouw favoriete Nickelodeon helden SpongeBob, de Teenage Mutant Ninja Turtles, Dora en Paw Patrol en ga met ze op de foto! De Meet & Greet sessies zijn iedere dag van 12.00-16.00 uur op het plein bij JD Sports en H&M. Laat gratis een leuke foto maken met jouw helden. Op vertoon van ALEX, de klantenkaart van Alexandrium Shopping Center, krijg je direct de foto mee naar huis.
Nog geen lid van ALEX? De ALEX klantenkaart kun je gratis aanvragen op http://www.alexandriumsc.nl of vul tijdens de Meet & Greet het inschrijfformulier in.
Alle foto’s zijn hierna te vinden op de Facebook van AlexandriumSC.

Het tijdschema van de Meet&Greets:
12:00 – 12:30 uur PAW Patrol & Dora
12:30 – 13:00 uur TMNT & SpongeBob
13:00 – 13:30 uur PAW Patrol & Dora
13:30 – 14:00 uur TMNT & SpongeBob
14:00 – 14:30 uur PAW Patrol & Dora
14:30 – 15:00 uur TMNT & SpongeBob
15:00 – 15:30 uur PAW Patrol & Dora
15:30 – 16:00 uur TMNT & SpongeBob

PAW Patrol Mission Upcycling
Doe jij mee aan de PAW Patrol Mission Upcyling? Maak de mooiste knutsel creaties met schijnbaar nutteloze materialen die je thuis zomaar kunt tegenkomen. De PAW Patrol Mission Upcyling is een leuke en leerzame knutselactiviteit! Deze activiteit is te vinden op het plein bij Zara en Harriet’s.

Nickelodeon Photo Booth
Bij de Nickelodeon Photo Booth  maak je heel eenvoudig een te gekke selfie met jouw favoriete Nickelodeon held! Deel de foto vervolgens via e-mail of Facebook met de rest van de wereld om te laten zien hoe grote Nickelodeon fan je bent! Deze Photo Booth is te vinden in het satelliet gebied tegenover La Place en D-Reizen.

Play Zone
Kinderen ontdekken zelf de geweldige wereld van hun favoriete superhelden in deze geweldige Play Zone! Glijden, springen, spelen in de ballenbak en nog veel meer! De Play Zone is niet alleen grensverleggend leuk, maar ook nog eens super leerzaam. De Play Zone is te vinden op het plein bij C&A en Sporthuis Pim Doesburg.

Beauty Area
In de Beauty Area kun je terecht voor een stoere glittertattoo en pimp je een geweldige Shimmer & Shine Tiara met een speciale magic stick. Deze activiteit mag je absoluut niet missen! Kom naar het plein tegenover Hunkemöller en G-Star RAW om een gave tattoo te laten zetten.

Nickelodeon Bioscoop
Even bijkomen van al dat shoppen en leuke activiteiten? Zoek een plekje en kijk zolang  je wilt naar de allerleukste Nickelodeon series. De Nickelodeon Bioscoop is te vinden op het plein bij HEMA en WE Fashion.

Nick Memory Game
Bij deze levensgrote Memory Game kun je op zoek naar twee dezelfde karakters…probeer dit zo snel mogelijk te doen of daag je vriend of vriendin uit voor een wedstrijdje!

De activiteiten vinden plaats tijdens de volgende dagen en tijden:
Donderdag 17 augustus van 10.00-18.00 uur
Vrijdag 18 augustus van 10.00-21.00 uur
Zaterdag 19 augustus van 10.00-18.00 uur
Zondag 20 augustus van 12.00-17.00 uur

Naast alle leuke activiteiten die georganiseerd worden in Alexandrium Shopping Center hebben een aantal winkels ook fantastische acties!
Intertoys: Bij Intertoys krijg je tijdens de Nickelodeon Tour 10% korting op alle PAW Patrol producten en er is een kleurplatenwedstrijd. Bij inlevering van de kleurplaat of bij aankoop van een PAW Patrol product krijg je een leuke PAW Patrol verassing. Super leuk, kom jij kleuren en de gave hoofdprijs winnen? Intertoys is te vinden naast Hunkemöller en tegenover de Beauty Area tijdens de Nickelodeon Tour.
Albert Heijn XL: Bij Albert Heijn XL krijg je tijdens de Nickelodeon Tour van 12.00 – 16.00 uur 50% korting op het tweede Nickelodeon product. Sla snel de lekkere koekjes en pakken hagelslag in! Albert Heijn XL is te vinden in de passage van H&M en vlakbij de Meet & Greets tijdens de Nickelodeon Tour.

Advertenties
Geplaatst in Activiteiten, Evenementen, Gratis, Kinderen, Peuters, Winkels. Reacties staat uit voor De Nickelodeon Tour komt naar het Alexandrium
%d bloggers liken dit: